1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Ankara'da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. AFAD bir alışveriş merkezinde deprem ile ilgili bilgilendirme yaptı.
AFAD ekibi tarafından Nata Vega Outlet alışveriş merkezinde açılan stantta broşür dağıtılarak, vatandaşlar afatlarla ilgili bilgilendirildi ve sergide arama kurtarma malzemeleri tanıtıldı.
İl Afet Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından yapılan açıklamada, etkinlikler kapsamında vatandaşları bilinçlendirmek istediklerini belirterek "Vatandaşlarımızı afetlerle ilgili bilgilenmelerini sağlayarak, deprem anında yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Arama ve kurtarma malzemelerini ise vatandaşlarımızın yakından tanıması için kendilerine kullanma fırsatı sağlıyoruz" denildi. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Afad, Avm'de Bilgilendirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?