Afyonkarahisar'da 90 Girişimci Adayı Sertifikasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da 90 Girişimci Adayı Sertifikasını Aldı

Afyonkarahisar\'da 90 Girişimci Adayı Sertifikasını Aldı

Afyonkarahisar’da Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığı ile Büyükkalecik ve Gebeciler beldelerinde eğitim gören 90 girişimci adayı "girişimcilik sertifikalarını" aldılar.

17.08.2016 18:22

Afyonkarahisar'da Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığı ile Büyükkalecik ve Gebeciler beldelerinde eğitim gören 90 girişimci adayı "girişimcilik sertifikalarını" aldılar.

KOSGEB İl Müdürlüğü, Büyükkalecik ve Gececiler Belediyeleri ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sonucunda sertifika almaya hak kazanan 90 girişimci adayına belgelerini, beldelerde yapılan törenlerle verdi. Törenlerde bir konuşma yapan KOSGEB Afyonkarahisar Müdürü Mustafa Çanakçı, "Girişimcilik eğitimleri sonucunda kurulacak her küçük ölçekli işletmenin 2023 Vizyonunun altındaki; ülke genelinde işsizliğin yüzde 5'in altına düşürülmesi, kişi başına düşen milli gelirin 25 bin dolara yükseltilmesi gibi hedeflerin yakalanmasına ve ilimizdeki işsizlik rakamlarının düşürülmesine doğrudan katkı koyacaktır. Özellikle kadın ve gençlerin girişimciliğe ve kendi işini kurmaya yönlendirilmesi önemli" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da 90 Girişimci Adayı Sertifikasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement