Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Görev Değişikliği

Kentte istihbarat, terörle mücadele, asayiş ile kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlerinin de bulunduğu 18 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

03.06.2014 16:01

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde istihbarat, terörle mücadele, asayiş ile kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlerinin de bulunduğu 18 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yapılan değişiklikle 18 şube müdürü ile bazı polislerin görev yeri değişikliği yapıldı. Bir şube müdür yardımcısı, bir 4. sınıf emniyet müdürü, bir başkomiser ve bir amir ise şube müdürlüğüne atandı.

Yapılan değişiklikle, Lojistik Şube Müdürü Ahmet Bakuer, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Gayret, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne, İstihbarat Şube Müdürü Halil Karacan, Muharebe Elektronik Şube Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürü Uğur Keskin, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğüne, Asayiş Şube Müdürü Ahmet Özer, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ümit Yılmaz, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Musa Sürer, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Sibel Çelik, Lojistik Şube Müdürlüğüne, Özel Harekat Şube Müdürü Safi Özmaya, Eğitim Şube Müdürlüğüne, Yabancılar Şube Müdürü Vural Aslan, Pasaport Şube Müdürlüğüne, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Talat Eryılmaz, İstihbarat Şube Müdürlüğüne getirildi.

Personel Şube Müdürü Cengiz Çimen ise Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne, Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürü Bayram Üçpınar, Koruma Şube Müdürlüğüne, Özel Güvenlik Şube Müdürü Murat Erol, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğüne, Çocuk Şube Müdürü Emrah Savur, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne, Muharebe Elektronik Şube Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürlüğüne, Yabancılar Şube Müdürü Vural Aslan, Pasaport Şube Müdürlüğüne, Evrak ve Arşiv Şube Müdürü Hüseyin Tan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne atandı.

Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Eroloğlu, Çocuk Şube Müdürlüğüne, Personel Şube Müdürlüğünde 4. sınıf emniyet müdürü Atılhan Kolsuz, Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğüne, emniyet amiri Hasan Koca, Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne, başkomiser Ahmet Doğan da Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tayin edildi.

Emniyetteki bu değişikliğin, rutin kurallar çerçevesinde gerçekleştirildiği öğrenildi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement