AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Tutçu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Tutçu'ya Ziyaret

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Tutçu\'ya Ziyaret

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve beraberindekiler, Hamdi Tutçu'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

11.12.2014 10:35  Güncelleme: 11:49

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve beraberindekiler AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı'na ikinci defa seçilen Hamdi Tutçu'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Özbek, ziyarette yaptığı konuşmada, ikinci kez AK Parti İlçe Başkanı olarak seçilen Tutçu'yu heyet adına tebrik etti.

Seçimin örnek olması gerektiğini dile getiren Özbek, "İnşallah Adilcevaz halkına büyük hizmetler gerçekleştirirsiniz" dedi.

Belediye Başkanı Gürsoy ise "Kim seçilseydi, ilçemize aynı şevkle hizmet etmeye devam edecektik. Kendisini ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Tutçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Farklı bir arkadaşım da seçilseydi bizim için değişen hiçbir şey olmayacaktı ama vatandaşımızın takdiri sonucu 2. defa bu göreve ben layık görüldüm. İnşallah ilçedeki bütün kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışıp halkımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, belediye meclis üyelerinden Lütfü Ölçücü ve Kadir Turan da katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Tutçu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement