AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Seçim Seferberliği İlan Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Seçim Seferberliği İlan Etti

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Seçim Seferberliği İlan Etti

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, ilk yönetim kurulu toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi."Balçova'da seçimlerde CHP'ye büyük şok yaşatacağız" diyen Temel Yıldırım, yerel seçim çalışmalarının startını verdi ve Balçova'da tarih"...

16.11.2013 16:32

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, ilk yönetim kurulu toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. "Balçova'da seçimlerde CHP'ye büyük şok yaşatacağız" diyen Temel Yıldırım, yerel seçim çalışmalarının startını verdi ve Balçova'da tarih yazacaklarını söyledi.

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Oktay Duru'nun belediye başkan aday adayı olarak istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı görevine atanan Temel Yıldırım, yönetimini oluşturdu.

25 Asıl ve 25 Yedek Üyeden oluşan 50 kişilik yeni Yönetim Kurulu, Genel Merkez tarafından da onaylanarak göreve başladı. Yeni yönetim, ilk toplantısını büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdi. Toplantıda, yürütme kuruluna atanan yönetim kurulu üyeleri de tanıtıldı. Yeni yönetim ve yürütme kurulunda kadın ağırlığı dikkat çekti.

BİR AYDA BİN ÜYE

Birli ve beraberliğin perçinlendiği toplantıda, yeni yönetim kurulunun, kısa, orta ve uzun vadeli hedefleri, çalışma prensipleri ve uygulanacak programlar masaya yatırıldı. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle adeta seferberlik ilan edilirken, teşkilattan, Balçova'yı sokak sokak, kapı kapı dolaşmaları istendi. Balçova'da vatandaşın AK Parti'ye ilgisinin her geçen gün arttığı vurgulanarak, bunun ölçülebilir olması için üye artışına yansıması gerektiği üzerinde duruldu. Partiye, ilk etapta bir ay içerisinde bin yeni üye kazandırılması karara bağlandı.

İLK HEDEF BELEDİYE

Toplantıda ayrıca, teşkilatın tüm konsantrasyonunun yaklaşan yerel seçimlere yönlendirilmesi vurgusu yapıldı.

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, yönetim kurulunun deneyimli ve genç üyelerden oluştuğunu, partinin dünü ve bugününün sentezi olduğunu söyledi ve ekledi: "Yerel seçimlere hazırız."

AK Parti'nin Balçova'da yükselen bir trende sahip olduğunu, üye sayılarının ve oy oranlarının sürekli arttığını kaydeden Temel Yıldırım, CHP ile aradaki farkın kapandığını belirtti.

ÇALKAYA BU KEZ KANDIRAMAYACAK

Başkan Yıldırım, CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın iki dönemdir Balçovalıları oyaladığını, vaatlerini yerine getirmediğini, ilçenin sorunlarla boğuştuğunu dile getirerek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Balçova'da ideolojik siyasetin arkasına sığınma dönemi bitmiştir. İki dönemdir vaatlerini yerine getirmeyen, vatandaşı adeta uyutan Çalkaya'nın bu kez işi çok zor. Vatandaşı kandıramayacak. Çünkü, Balçovalı hizmet bekliyor ve bu kez ideolojiye değil hizmete oy vermeye kararlı. Bu süreçte tüm teşkilat mensuplarımız gibi, Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımız da kapı kapı dolaşarak hem kendilerini tanıtacaklar hem de yapacakları hizmetleri vatandaşa anlatacaklar."

ÖNCE LOKMA SONRA AŞURE

Öte yandan, göreve hızlı bir şekilde başlayan AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı, Muharrem Ayı nedeniyle lokma döktürdü. Ata Caddesi'nde bulunan AK Parti Balçova İlçe binası önünde döktürülen lokmaya Balçovalılar büyük ilgi gösterdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Seçim Seferberliği İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement