AK Parti Erzincan Belediye Başkan Aday Adayı Önder Şahin Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Aday Adayı Önder Şahin Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Aday Adayı Önder Şahin Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Erzincan Belediyesi Ak Parti Başkan Aday Adayı Elektrik Elektronik Mühendisi Önder Şahin basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

29.10.2013 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediyesi Ak Parti Başkan Aday Adayı Elektrik Elektronik Mühendisi Önder Şahin basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Önder Şahin, basın mensuplarına kendi özgeçmişi ve aday olduktan sonra neler yapabileceği hakkında uzun süre sohbet etti.

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Aday Adayı Önder Şahin, çalışmalarına bir hafta önce başladığını belirterek, bu süreçte vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Şahin açıklamasında; "Çalışmalarımıza başladık. Öncelikle bizi arayan kişileri ben bir haftadır ziyaret ediyorum ve bunları bitirdim. Sizlerle yani basın mensuplarıyla tanıştık. Daha sonra bu şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bir taraftan baktık ki bizim farklı şekilde hareket etmemiz bazı çevreler tarafından takdirle karşılandığı bize iletildi. Erzincan'la ilgili de birçok projemiz var. Fakat bu projelere aday adaylığı sürecinde çokta değinmek istemiyorum. Öncelikli olarak Erzincan'a Belediye Başkanı olacak arkadaşımızın, artık kime nasip olursa öncelikle doğruluk, dürüstlük ve sonrasında liyakat, bunlar zaten bir raya geldiği zaman arkasından Erzincan'ın ekonomik hayatıyla ilgili de olsun, sosyal hayatıyla da ilgili olsun, Belediyelerin çalışmaları olsun, altyapı, üstyapı vb. onlarla da ilgili olsun, turizmle ilgili olsun, eğitimle ilgili olsun bütün bunlar yani bu alandaki bütün projeler en doğru şekilde tespit edilip ortaya konulacaktır. En doğru şekilde yönetilecektir. Sürecin sonucunda Erzincan için hayırlı olmasını diliyorum. Eğer bizim için ve Erzincan için hayırlı olacaksa bu görevi Allah bize nasip etsin, eğer olmayacaksa ve öbür dünyada bu yükümlülüklerimizin hesabını veremeyeceksek bu tür görevleri de, bu veya herhangi bir görevi Allah bize nasip etmesin. Fakat geldik gördük ki Erzincan'da kendine mahsus bir yapısı var. İnsanlar kendi sahip olduğu değerlerle değil başkaları hakkında yorum yaparak yada karalayarak bu tür şeylerle ön plana çıkmaya çalıştığını gördük. Hani biz bunların dışındayız, bize dışarıdan anlatıyorlar. Bundan da ben açıkçası bir Erzincanlı olarak üzüntü duydum. Ben isterim ki insanlar başkalarının olumsuz yönleriyle veya başkalarını karalayarak değil, kendi sahip olduğu değerlerle ön plana çıksın. Kendini anlatarak bir yere gelsin. Biz onlardan uzağız, ben sadece kendimi anlatıyorum. Yapabileceklerimi anlatıyorum. Vizyonumu anlatıyorum. Bu şekilde bir yol izliyorum. Tabi diğer arkadaşlara da başarılar dilerim. Tabi sürecin sonucunda kimin ne olacağı belli değil. Yani sürprizlere de açık olmak lazım. Bizim bir hizmet idealimiz var. Arkadaşlar soruyor Belediye Başkanlığı nerden çıktı diye. Buralar bizim doğduğumuz topraklar, biz bu topraklarda doğduk. Buralara bir hizmet etme idealimiz var. Ben Belediye Başkanlığı'nı çok samimi söylüyorum liseye giderken düşünmüştüm. Bu düşüncelerle yola çıktık. Farklı bir şekilde yorumlayan olursa artı oda buradan yapısıyla ilgilidir. Bu da artık onların kendi tercihleri diyelim. Bu şekilde bizler yola çıktık. Hakkımızda ve Erzincan için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Erzincan Belediye Başkan Aday Adayı Önder Şahin Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement