AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle okulları ziyaret etti.
Mayıslar, Albay Süleyman Külahçı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende, okula yeni başlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Yusuf Mayıslar, bu eğitim öğretim yılında hayata geçirilen "4+4+4 kademeli eğitim sistemi" uygulamasının çocukların eğitim öğretim ihtiyacına çok güzel bir şekilde karşılık verecek biçimde hazırlandığını ifade etti.
Öğrencilerin yaşlarına uygun programlarla hem oyun oynayacağını hem de eğlenerek eğitim göreceklerini belirten Mayıslar, "Yeni eğitim sistemi ile çocuklarımız daha okurken bir meslek sahibi olacak ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyecek. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum" dedi.
Muhabir: Şamil Kahveci
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › AK Parti İlçe Başkanı Mayıslar, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.