AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca'dan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca'dan Seçim Ziyaretleri

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca\'dan Seçim Ziyaretleri

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, 2 Nolu Beşirli Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak destek istedi.
Sabah saatlerinden itibaren beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Kanca, projelerini anlatırken...

18.11.2013 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Faruk Kanca, 2 Nolu Beşirli Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak destek istedi.

Sabah saatlerinden itibaren beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Kanca, projelerini anlatırken kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu belirtti. Herkese ulaşarak kucaklaşmaya çalıştığını belirten Kanca, esnafın sorunlarına yönelik projelerle sıkıntılarını gidermeye çalışacaklarını ifade ederek, "Önümüzde zor geçecek olan bir yerel seçim süreci var. Trabzon'un sporunda olduk, eğitiminde olduk, iş hayatında, siyasetinde olduk. Geçmişteki bir belediyecilik tecrübemizde var. Bizim tecrübelerimizle belediyecilik örtüşüyor. Biz inşaatçıyız. Belediyecilikte yapılan tüm inşaatları zaten kendi hayatımızda yapıyoruz. Bu tecrübelerle beraber bu görevden kaçmak bizim misyonumuza yakışmaz dedik. Taşın altına elimizi koymaya karar verdik. Biz başkan olmamız durumunda da vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Sadece seçim zamanları gelip oy istemeyeceğiz. Halkımız istediği an bizimle görüşebilecek" dedi.

2 Nolu Beşirli durağınada uğrayan Kanca şoför esnafının sıkıntılarını dinledi. Şoförlerin kendisinden olan isteklerini not alarak ilgililere ileteceğini söyleyen Kanca, "Sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Bu sıkıntıları Allah'ın izniyle çözüme kavuşturaçağız" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Kanca'dan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement