AK Parti Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Alp Doğan, "Amacımız Sorgun'a Hizmet Etmektir" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Alp Doğan, "Amacımız Sorgun'a Hizmet Etmektir"

AK Parti Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Alp Doğan, "Amacımız Sorgun\'a Hizmet Etmektir"

AK Parti Sorgun Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Alp Doğan, bu yola çıkmasındaki en büyük etkenin Sorgun’a ola sevdasından ileri geldiğini söyledi.

09.01.2014 16:03

AK Parti Sorgun Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Alp Doğan, bu yola çıkmasındaki en büyük etkenin Sorgun'a ola sevdasından ileri geldiğini söyledi.

Aday adaylığı ile ilgili süreçte tüm kamuoyunun da bildiği üzere teşkilat temayülü ve kamuoyu anketinin tamamlandığını ifade eden Doğan " 30 Ekim 2013 tarihinde açıklamış olduğum AK Parti Sorgun Belediye Başkan aday adaylığı sürecinden bugüne kadar geçen zaman diliminde, pozitif geri dönüşler aldım. Bu geri dönüşler beni oldukça çok memnun etti. Hamd olsun, her geçen gün bu durum artarak devam etmekte ve bizleri ve kıymetli hemşerilerimizi hedefe adım adım yaklaştırmaktadır. Her şeyden önce şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki bizlerin bu yola çıkmasındaki en önemli etken Sorgun'umuza olan sevdamızdır. Memleketimize hizmet etmekten başka bir gaye ve idealimiz yoktur. Bunu bütün kamuoyu bilmekte ve takdir ile karşılamaktadır" dedi.

Adaylık sürecinde AK Parti Genel Merkezimizin değerlendirme çalışmaları devam ettiğini vurgulayan Doğan, "Ağırlıklı olarak biz şu anda esnaf ve ev ziyaretleri yaparak halkımızla tekrar tekrar istişare ve değerlendirmeler yapıyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman yüksek vasıflara sahip olan halkımız bunu değerlendirilecektir. Kadere inanan insanlar olarak bu sürecin, Allah'tan şahsımız, ailemiz, dostlarımız, partimiz ve Sorgun'umuz için hayırlı olmasını diliyoruz. Halkımızın dua ve desteklerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sorgun Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Alp Doğan, 'Amacımız Sorgun'a Hizmet Etmektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement