AK Parti Yozgat İl Başkanı Açıkgöz: "Ak Parti Kurulduğu Günden Bu Yana Hizmet Siyaseti Yapıyor" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat İl Başkanı Açıkgöz: "Ak Parti Kurulduğu Günden Bu Yana Hizmet Siyaseti Yapıyor"

AK Parti Yozgat İl Başkanı Açıkgöz: "Ak Parti Kurulduğu Günden Bu Yana Hizmet Siyaseti Yapıyor"

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana hizmet siyaseti yaptığını söyledi.

03.04.2013 09:54

AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana hizmet siyaseti yaptığını söyledi.

Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Halıcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan ile birlikte Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kent Park Sosyal Tesislerinde gazetecilerle kahvaltı toplantıda bir araya geldi.

Gazeteciler ve partililer ilin sorun ve sıkıntılarına yönelik her zaman fikir alışverişinde bulunmak istediklerini ifade eden Açıkgöz, basının ilin tanıtımına ve gelişmesine yönelik önemli katkıları olduğunu söyledi.

AK Parti'nin yaptığı hizmetleri kamuoyuna duyurmak istediklerini belirten Açıkgöz, "AK Parti kurulduğu günden bu yana hizmet siyaseti yapıyor. Milletimizde hizmet siyasetine görerek bizlere destek veriyor. AK Partimiz hizmet siyasetine bundan sonra da devam ederek vatandaşlarımızın yanında olacaktır" dedi.

Yozgat adına yanlış yapılan işlerin eleştirilmesi, doğru yapılan işlerin ise takdir edilmesi gerektiğini dile getiren Açıkgöz, "Cumhuriyet tarihi döneminden itibaren günümüze kadar devam eden süreçte ülkemiz son 12 yılda aldığı hizmetleri hiçbir parti döneminde almamıştır. Yapılan hizmetler sadece Yozgat'ta değil ülkemizin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kadar yurdun dört bir tarafında yapılan ve yapılmakta olan hizmetler, yatırımlar var. Hiç kimse bunu görmezden gelemez" diye konuştu.

Açıkgöz, siyasetin bir hizmet etme aracı olduğunu belirterek, Yozgat'a hizmet etme noktasında iktidarıyla muhalefetiyle fikir alışverişi içinde olmak istediklerini kaydetti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat İl Başkanı Açıkgöz: 'Ak Parti Kurulduğu Günden Bu Yana Hizmet Siyaseti Yapıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement