Ak Partililer Basınla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Basınla Kahvaltıda Buluştu

Ak Partililer Basınla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı basın mensupları ile bir araya geldi.

07.10.2013 14:48

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı basın mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Tekirdağ Öğretmenevi'nde basın mensupları ile bir araya gelerek merak edilen soruları yanıtladı.

Öğretmenevinde yapılan basın toplantısına Süleymanpaşa İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, İl Başkan Yardımcıları Tanıtım Medya Başkanı Haydar Liman, Seçim İşleri Başkanı İrfan Balcı, Sosyal İşler Başkanı Hilmi Alparslan, Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Kıran Ekonomik İşler Başkanı, Teşkilat Başkanı Cemil Kabaoğlu, Halkla İlişkiler Başkanı Barbaros Özcan Dış İlişkiler Başkanı Bülent Değirmenci, Mali ve İdari İşler Başkanı Serdar Aktuna ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Süleymanpaşa İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, "Sizlerin de bildiği gibi Tekirdağ Büyükşehir oldu ve çıkan bu yasa ile İlçemizde ve ilçe teşkilatımızda değişiklikler meydana geldi. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle sürekli yönetim değiştirmemek adına yeni bir yönetim oluşturduk ve seçim maratonuna hazırlanmaktayız." dedi.

AK Parti Tekirdağ Süleymanpaşa ilçe teşkilatının organize ettiği kahvaltılı basın toplantısı basın mensuplarının sorularını sormalarının ardından son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Basınla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement