Ak Partilileri Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Ak Partilileri Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Buluşturdu

Ak Partilileri Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Buluşturdu

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

07.10.2013 14:24

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Valilik Kültür Merkezi'nde başlayan danışma meclisi toplantısına, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca'nın yanı sıra Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, AR-GE'den Sorumlu Birim Başkanı Yavuz Avcı, İl ve İlçe yöneticileri, belde belediye başkanları, belde başkan ve yöneticileri, ilçe Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Yavuz Avcı'nın Divan başkanlığında başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, teşkilatın bir aylık çalışmalarını partililerle paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

İlçe Başkanı Tunca, yaklaşan yerel seçimlere değinerek, öncelikli temel hedeflerinin yerel seçimleri kazanmak olduğunu teşkilat üyelerine hatırlattı. Tunca, "Partimize gönül vermiş kardeşlerimizle çok çalışarak, kendimizi halkımıza anlatarak, hizmetlerimizi hatırlatarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini kazanacağız" dedi.

Başkan Tunca, Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı'nın kısa süre önce göreve gelmesine karşın 900 yeni üyeyi partiye kazandırdığını da sözlerine ekleyerek, " Biliyorsunuz Büyükşehir statüsünün ardından Merkez İlçe yerine kurulan Süleymanpaşa İlçesi'ne Başkan olarak atandım. Kısa sürede yönetimimizi oluşturduk ve birim başkan yardımcılarımızı atadık. Burada Süleymanpaşa'nın ilk danışma toplantısını gerçekleştiriyoruz. Yönetimimizin yüzde 60'ı yeni arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu amaçla ilk toplantımız yönetici arkadaşlarımızla tanışma ekseninde yapacağız" dedi. Başkan Tunca konuşmasının ardından tek tek İlçe yöneticilerini sahneye davet ederek partililerle tanıştırdı.

Tanışma töreninin ardından Ak Parti Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grubu Sözcüsü Nevzat Bahar'ın Belediye ile ilgili bilgileri ve Altınova Mahalle Başkanının sunumunun ardından partiye 4 dönem boyunca hizmet veren eski İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticilerine teşekkür plaketi takdim edildi. Danışma Meclisi slayt gösterileri, dilek ve temennilerin ardından son erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partilileri Süleymanpaşa İlçe Danışma Toplantısı Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement