Akçakoca'da STK'dan Spor Kompleksi İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da STK'dan Spor Kompleksi İçin İmza Kampanyası

Akçakoca\'da STK\'dan Spor Kompleksi İçin İmza Kampanyası

Akçakoca'da STK Üyeleri, Spor Kompleksi yapılması için 25 bin nüfuslu Akçakoca'dan 35 bin imza toplamayı hedefliyor.

16.10.2013 12:30  Güncelleme: 12:35

Akçakoca'da STK'lar Akçakoca'ya Spor Kompleksi yapılması için bir araya gelerek imza kampanyası başlattıklarını belirttiler. Akçakoca'da STK Üyeleriyle görüşen bir gurup Akçakoca Spor Kompleksi yapılması çalışma gurubu üyeleri 25 bin nüfuslu Akçakoca'da 35 bin imza toplamayı hedeflediklerini vurguladılar.

Spor Kompleksi yapım Platformun oluşumu ve amacı hakkında bir sunum yapan THK Başkanı Lütfü Özcan, platformun sözcüsü Ömer Aydın, bugüne kadar yaptıkları girişimleri ve yansımalarını slayt destekli olarak anlattı.

Ömer Aydın, Kaymakam Aykut Pekmez ve Başkan Fikret Albayrak'tan sınırsız destek sözü aldıklarını belirttiği açıklamasında "Tüm STK'lar ve ilgili kurumlarla odalarla görüşmelerimizde girişimimiz ilgi uyandırdı ve destek sözü verdiler. Amacımız içinde tüm spor braşlarının yer aldığı kültür ve sanat etkinlikleri için salonların yer alacağı büyük bir kompleksin Akçakoca'da yapılmasını sağlamaktır. Bunun için Bakanlık ve genel müdürlük düzeyinde girişimlerimizden olumlu sonuçlar aldık. Yetkililer ellerinde farklı tip projelerinin olduğunu, ancak arsa büyüklüğüne göre birinin uygulandığını bildirerek siz arsayı temin edin gerisini biz hallederiz ifadesinde bulundular. Arayışımız 10-15 dönümlük bir yer. Bunu bulduğumuzda ve de tüm Akçakocalıyı bu isteğimize destek vermeye aktığımızda başarmamamız için bir neden yok. Düzenlediğimiz imza kampanyasında 30-35 bin imza hedefine ulaşacağımız umudundayım. Bunu hep birlikte, Akçakoca olarak başaracağız, inancım tamdır" dedi.

Platform üyeleri ve izleyenler toplantıdan bu konuda çalışmaları her yerde en etkin bir şekilde tanıtıp kazanımı için çalışacakları noktasında görüş birliğine vararak ayrıldılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da STK'dan Spor Kompleksi İçin İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement