Akçakoca Limanı'nda Fırtınaya Karşı Önlem Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akçakoca Limanı'nda Fırtınaya Karşı Önlem Alındı

21.12.2012 18:00

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, bir haftadır etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle balıkçıların teknelerini kıyıya çektiğini söyledi.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, bir haftadır etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle balıkçıların teknelerini kıyıya çektiğini söyledi.

Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağanak ve fırtınanın balıkçıları olumsuz etkilediğini anlattı.

Yüksek dalgaların liman içerisine kadar geldiğini aktaran Karakaş, "Dalga boyu zaman zaman 3-4 metreyi buluyor. Balıkçılar, sağanak ve fırtına nedeniyle teknelerini kıyıya çekmeye başladı" diye konuştu.

Karakaş, olumsuz hava şartlarının balık fiyatlarını etkilediğini belirterek, fiyat konusunda vatandaşların sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

Muhabir: Soner Şen - Onur Orhan/ Ömer Ürer

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akçakoca Limanı'nda Fırtınaya Karşı Önlem Alındı - Son Dakika


Advertisement