Akev'den İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Akev'den İftar Yemeği

Akev\'den İftar Yemeği

Merkezi Ankara'da bulunan Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV), her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğini bu sene Ahlat'ta düzenledi.

02.08.2013 11:06

Merkezi Ankara'da bulunan Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV), her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeğini bu sene Ahlat'ta düzenledi.

Vali Uğur Boran Kız Öğrenci Yurdu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Kaymak, İlçe Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, AKEV Genel Başkanı Ahmet Köksal, AKEV üyeleri, bazı kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan AKEV Genel Başkanı Ahmet Köksal, her yıl düzenledikleri geleneksel iftar yemeğini bu yıl Ahlat'ta düzenleyerek tüm hemşehrileriyle birlikte olmak istediklerini belirtti. Köksal; "Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizi bu sene Ahlat'ta düzenledik. Teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyorum. Vakfımızın her zaman yanında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ilçemizin yetiştirdiği mümtaz iş adamlarından Sayın Sadık Şerefoğlu, bu yemeğin düzenlenmesinde önemli ölçüde katkıda bulundular. Bu katkısı ilk değil sonda olmayacaktır. Gerek ülkemiz ekonomisine, gerek istihdama yardımcı olan bu kardeşimize takip ettiği yolda üstün başarılar diliyorum, kendisine en derin sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan işadamı Sadık Şerefoğlu ise, Ahlat'ta hemşehrileriyle bu iftar programında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şerefoğlu; "Bu birlikteliklerin sık yaşanmasını gönülden temenni ediyorum. Bu güzel birliktelikler geleceğe yönelik bir takım adımların da alt yapısı olarak düşünüyorum. Bir araya gelmezseniz, bir şeyleri paylaşmazsanız, ileriye doğruda bir adım atmakta zorlanırsınız. Hep fikir birliği yaparak, beraber güç birliği yaparak ileriye doğru daha güzel şeyleri, daha doğru şeyleri bir araya gelerek daha güçlü bir şekilde yapacağımızı inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından AKEV Genel Başkanı Ahmet Köksal, vakfa yaptığı destek ve katkılardan dolayı işadamı Sadık Şerefoğlu'na plaketini, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ile birlikte takdim etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akev'den İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement