Nijeryalı Futbolcu Akpala'nın Karabükspor Mutluluğu - Son Dakika
Yerel

Nijeryalı Futbolcu Akpala'nın Karabükspor Mutluluğu

Nijeryalı Futbolcu Akpala\'nın Karabükspor Mutluluğu

Kardemir Karabükspor'un yeniden sözleşme imzaladığı Nijeryalı futbolcu Akpala, "Eski takımıma döndüğüm için çok mutluyum." dedi.

12.08.2014 15:30  Güncelleme: 17:41

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un tekrar sözleşme imzaladığı Nİjeryalı Joseph Eneojo Akpala, Karabük'e tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Geçen sezon başında Werder Bremen takımından transfer edilen ve sezonun yarısında sakatlanmasıyla takımla yolları ayrılan Akpala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski takımına tekrar dönmenin sevincini yaşadığını belirtti.

Akpala, Kardemir Karabükspor'un, sakatlığı süresince kendisini yalnız bırakmadığını dile getirerek, "Bunun için de teşekkür ediyorum. Eski takımıma döndüğüm için çok mutluyum. Eski arkadaşlarımla oynamak beni heyecanlandırıyor" ifadesini kullandı.

Play-off eleme turunda Fransa'nın Saint-Etienne takımıyla eşleştiklerine işaret eden Akpala, "Elediğimiz Rosenborg iyi bir takım ama Saint-Etienne ondan daha iyi bir ekip. İlk maçımız evimizde. Bu maçı gol yemeden sonuçlandırmalıyız. Amacımız bir iki gol atıp deplasman maçı için avantaj elde etmek" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nijeryalı Futbolcu Akpala'nın Karabükspor Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement