Aksaray'da yolda aniden duran otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Çiftlik Mahallesi'nde seyir halinde bulunan, Ahmet Yen (41) yönetimindeki 68 DL 132 plakalı otomobil, aniden durdu. Otomobilini tekrar çalıştırmak için uğraşan Yen, aracının ön kısmından alevlerin yükseldiğini fark etti.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık yarım saat süren çalışmayla söndürdü. Yangında, araç kullanılamaz hale geldi.
Sürücü Yen, gazetecilere yaptığı açıklamada, seyir halindeyken aracının aniden durduğunu belirterek, "Sonra tekrar çalıştırmak için marşa bastım. Daha sonra ön kısımda bir patlama meydana geldi ve aracım yanmaya başladı" dedi.
Son Dakika › Yerel › Aksaray'da Otomobil Yangını - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?