Aksaray Heyeti Polonya'da - Son Dakika
Yerel

Aksaray Heyeti Polonya'da

Aksaray Heyeti Polonya\'da

Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Doğan İpek’ten oluşan Aksaray heyeti, çeşitli incelemeler bulunmak üzere Polonya’ya gezisine katıldı.

11.06.2014 15:54

Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Doğan İpek'ten oluşan Aksaray heyeti, çeşitli incelemeler bulunmak üzere Polonya'ya gezisine katıldı.

Aksaray heyetine, ilk gün Polonya Kujawsko-Pomorskie eyaletinin Vali Yardımcısı Slawomir Kopysc ve Polonya Kujawsko-Pomorskie eyaletinin uzmanları tarafından konuları ile ilgili olarak bilgilendirme sunumları yapıldı. İkinci gün, Polonya Kujawsko-Pomorskie eyaletinde 20 bin kişinin katıldığı Gıda ve Tarım Fuarına katılan heyet, burada da bilgiler aldı. Fuar gezisinin ardından Polonyalı süt üreticileri ile toplantı yapıldı. Burada Polonyalı süt üreticileri ile Aksaray süt üreticileri her yönü ile karşılaştırıldı. Süt üretimi, pazarlanması ve işlenmesi konuları her yönüyle artı ve eksi yönleri değerlendirildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Heyeti Polonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement