"Alo Orası Tımarhane Mi" Bafra'da Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

"Alo Orası Tımarhane Mi" Bafra'da Sahnelendi

"Alo Orası Tımarhane Mi" Bafra\'da Sahnelendi

Samsun'un Bafra ilçesinde sahnelenen "Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyun beğeniyle izlendi.

07.12.2012 10:18

Samsun'un Bafra ilçesinde sahnelenen "Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyun beğeniyle izlendi.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla Belediye Kültür Merkezi Salonu'nda "Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyun sahnelendi. İstanbul Özel Tiyatro oyuncularınca sergilenen iki perdelik oyunu Samsun İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, daire amirleri, emniyet personeli ve eşleri ile çok sayıda tiyatro sever izledi.

Daha önce sinema filmi çekilen "Süt Kardeşler" adlı filmin tiyatroya uyarlanmış hali olan "Alo Orası Tımarhane mi?" isimli oyunda bahriyeliler arasında geçen komik konular işlendi. Tülay Doğan'ın uyarlayıp yönettiği oyunda, Ercüment Doğan, Nejmi Aykar, Ahmet Çevik ,Esin Gündoğdu, Cengiz Güleryüz, Nergis Acar, Banu Günaydın ve Alper Can Aydın rol aldı. Türk sinemasının unutulmaz kadrolu "Süt Kardeşler" tiyatroya uyarlanmış hali olan iki perdelik oyun sonunda Ercüment Doğan yaptığı konuşmada, "Yıllarca bu oyunu Anadolu'nun her yerinde sahnelemiş usta oyuncu Nejat Uygur'u saygıyla anarken Bahri Beyat, Metin Çeliker ve Cengiz Özyurt'a ithaf ediyorum" dedi.

Oyunun sonunda İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve Kaymakam Ali Katırcı tarafından tiyatro ekibine çiçek verilerek teşekkür edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Alo Orası Tımarhane Mi' Bafra'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement