Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Amatör Spor Haftası

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

30 Eylül 6 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, ?30 Eylül-6 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Amatör Spor Haftası yürüyüşü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcu grupları ve öğrenciler Hamayolu Caddesi'ndeki Saatli Park'ta buluştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'un da katılımıyla yürüyüşe geçen sporcu ve öğrenciler, İstiklal Mahallesi Adalar mevkisine geldi. Burada, Gençlik Merkezi Müzik Grubu tarafından verilen konseri dinleyen grup, sporcular tarafından sunulan gösterileri izledi.

Hafta boyunca devam edecek olan etkinliklerle kutlanacak Amatör Spor Haftası'nın, 6 Ekim'de gerçekleştirilmesi planlanan ödül töreniyle sona ereceği bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: AA