Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen okçuluk müsabakaları tamamlandı.

15.10.2014 10:14

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen okçuluk müsabakaları tamamlandı.

Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Darılmaz, 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribün altı okçuluk salonunda gerçekleştirilen müsabakaya 22 sporcunun katıldığını söyledi.

Müsabakaların sporcuların deneyim kazanmaları için fırsat olduğunu belirten Darılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Müsabakalara 11-12 ve 13-14 yaş arasında 14'ü bayan toplam 22 sporcu katıldı. Bu tür müsabakalar deneyim açısından çok önemli. En iyi antrenman türü müsabaka yapmaktan geçer. Spora küçük yaşta başlamaları büyük avantaj. Sporcular antrenman sayısını artırarak müsabakalara hazırlanıyorlar. Bizlere tesis, malzeme ve diğer konularda destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ederim."

Okçuluk müsabakalarında dereceye giren sporcular şöyle:

Klasik Yay bayanlar 11-12 yaş : Nilay Atanur, Alara Ramazanoğlu, Burçak Kırılmış

11-12 yaş erkekler: Hüseyin Emre Balaban, Muhammed Taha Uzun, Atahan Eskitütüncü

13-14 yaş bayanlar: Ece Uysak, Simay Atanur, Özlem Erol

13-14 yaş erkekler: Ata Mert Aka, Halil İbrahim Tuncay, Kemal Kısmetli

Makaralı yay bayanlar: Şevval Öğütçü, Berfu Ulular, Sena Nernekli

Bu arada dereceye girenlere madalyalarını, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Şube Müdürleri Kazım Tekin, Mahmut Kır, Okul Sporları Bürosu Sorumlusu Nida Kaya ile hakem Hatice Karahan verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement