Anıtpark'ta Fd Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Anıtpark'ta Fd Rüzgarı Esti

Anıtpark\'ta Fd Rüzgarı Esti

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezleri (TODAM) kursiyerlerinin bütün bir yıl boyunca ürettikleri el sanatları Anıtpark'ta kurulan kermeste sergilenirken kermesin sonunda düzenlenen Feridun Düzağaç konseri Anıtpark'ı dolduran...

17.06.2012 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezleri (TODAM) kursiyerlerinin bütün bir yıl boyunca ürettikleri el sanatları Anıtpark'ta kurulan kermeste sergilenirken kermesin sonunda düzenlenen Feridun Düzağaç konseri Anıtpark'ı dolduran müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi ile Çankaya Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde belediye bünyesinde bulunan 20 TODAM'da 10 bin kursiyerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği kermesin sonunda sahne alan söz yazarı ve müzisyen Feridun Düzağaç en güzel şarkılarını şenlik havasında söyledi.

Ankara'nın kendisinde ayrı bir önemi olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken sahneye çıkan hayranlarını da kırmayarak onlarla birlikte şarkılarını seslendirdi.

Şair Özdemir Asaf'ın Lavinya şiiriyle ilk bestesini yapan Feridun Düzağaç, 9 albümünden birisi olan Orijinal Altyazılı albümünün çıkış parçası FD'yi söylediğinde coşku doruğa çıktı.

Anıtkabir'in ışıltısına karşı 'Alev Alev', 'Söz Ver', 'Lavinya' gibi popüler şarkılarını genç-yaşlı hayranlarıyla birlikte söyleyen Düzağaç'a verdiği konserden dolayı teşekkür eden ve kendisine çiçek veren Çankaya Belediye Başkanvekili Hüseyin Özcan, 'Sizin gibi gençlere, bizim gibi genç kalan nesile yüreğimize dokunmakla kalmayıp güzel bir konser verdiği için Feridun Düzağaç'a ve müzisyen arkadaşlarına teşekkür ediyorum' diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anıtpark'ta Fd Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement