Antalya 2015 Yılı Yatırım Programı Masada - Son Dakika
Yerel

Antalya 2015 Yılı Yatırım Programı Masada

Antalya 2015 Yılı Yatırım Programı Masada

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Genel Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli’de 2015 yılında yapılacak hizmetlerin son şemasını çıkarmak için Korkuteli Hizmet birimini ziyaret ederek, Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ile görüştü.

13.10.2014 19:56

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Genel Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli'de 2015 yılında yapılacak hizmetlerin son şemasını çıkarmak için Korkuteli Hizmet birimini ziyaret ederek, Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ile görüştü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli'de 2015 yılında yapılacak hizmetlerin son durumunu öğretmen ve yapılacak olan yatırımları görüşmek üzere Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ile görüştü.

2015 yılında ilçede yapılacak olan tüm asfalt çalışmasının son durumunu öğrenmek ve yapılacak yatırımları görüşmek üzere 2015 yatırım programını masaya yatıran Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler genek koordinatörü İsa Akdemir, "2015 yılında gerçekleşmesi planlanan yol,asfalt çalışmalarının programı ile ilgili olarak ön etüd çalışması gerçekleştirdik. Bu yıl Antlya Büyükşehir Belediyesi en çok hizmeti Korkuteli'ne yaptı. Bu çalışma 2015 yılında da devam edecek" dedi.

Akdemir, 'Biz her zaman işimiz hizmet, gücümüz millet' diyoruz, şimdi de 'Daima hizmet, daima millet' diyoruz. Biz A'ya, B'ye bakmıyoruz. Biz hizmete bakarız.Korkuteli'nin yol, su sorunları tek tek çözülecek. 2014'te olduğu gibi 2015'te de hizmetlerimiz sürecek. 2015 yılında yapılacak hizmetleri masaya yatırdık ve Kasım ayında yapılacak toplantıda yatırım programına alınacak. Vatandaşa hayırlı hizmetler sunmak için gece gündüz Korkuteli ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Mesaimizin tamamını çok daha güzel Antalya, Çok güzel bir Korkuteli için harcıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamaları için yeni alanlar inşa ediyoruz. İktidarımızın da gücüyle değişecek ve hızla gelişecek bir Korkuteli için çalışmalara sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında tüm ilçelerde AK Parti farkıyla hizmetlerini sürdürecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya 2015 Yılı Yatırım Programı Masada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement