Artvin'de Orman Muhafaza Memurlarına Eğitim - Son Dakika
Yerel

Artvin'de Orman Muhafaza Memurlarına Eğitim

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünce orman muhafaza memurlarına eğitim verildi.

14.03.2014 10:03

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünce orman muhafaza memurlarına eğitim verildi.

?Artvin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Artvin, Arhavi, Ardanuç, Borçka, Şavşat ve Yusufeli Orman İşletme Müdürlüğünde görevli orman muhafaza memurlarına eğitim verilecek.

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş, müdürlük konferans salonunda gerçekleştirilen ve iki gün sürecek eğitimin açılış bölümünde yaptığı konuşmada, orman muhafaza memurlarının kurumda çok önemli görevler aldığını ve büyük sorumluluklar üstlendiğini belirtti.

Orman teşkilatının köylülerle muhatap olduklarını ifade eden Akbaş, "Birkaç yıl evvel yapılan bir ankette orman köylüleri, 'biz işlerimizin yüzde 78'ini orman muhafaza memurlarıyla çözüyoruz' demişlerdi. O yüzden sizler bizim için önemlisiniz. Kurumumuzun öncelikli görevi ormanların korunması, geliştirilmesi ve işletilmesidir. Bu görevleri yaparken bizlerden her türlü desteği isteyebilirsiniz" diye konuştu.

Akbaş, standardizasyonun çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Devirme, boylama ve sınıflandırmaya çok dikkat edeceğiz. Satış gelirlerimizi artırmak için kaliteli tomruk üreteceğiz. Biz bir ekibiz, ekip ruhuyla çalışalım. İlgili, bilgili ve yaptığımız işin takipçisi olmalıyız. Yaptığımız işte adaletli davranalım, dürüst ve çalışkan olalım" dedi.

Orman Koruma Şube Müdürü Cihangir Dedeağaoğlu ve kurum avukatı Hülya Çat, orman muhafaza memurlarına orman suçları, arama-el koyma, iletişim ve halkla ilişkiler, 293 sayılı tebliğ ve nakliye yönetmeliği konularında bilgi verdi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin'de Orman Muhafaza Memurlarına Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement