Aşeka, Şiir Severlerle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Aşeka, Şiir Severlerle Buluşuyor

Aşeka, Şiir Severlerle Buluşuyor

Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik öğrencisi Ekrem Çayir’ın ilk şiir kitabı çıktı.

16.06.2014 12:57

Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik öğrencisi Ekrem Çayir'ın ilk şiir kitabı çıktı.

İz Ajans Yayıncılığın 11. kitabı olarak piyasaya çıkan Ekrem Çayir'ın kaleme aldığı 'Aşeka' şiir kitabında 39 şiir bulunuyor. Aşk şiirlerinin ağırlıkta olduğu kitapta şair kendisi ve Adıyaman ile ilgili duygularına yer vermiş.

Şairin kitabında yer alan 39 şiirden birisini Kürtçe şiirden oluşuyor. Kapak, iç tasarım ve düzenlemesi Yazar Naif Karabatak tarafından yapılan kitapla ilgili olarak konuşan Şair Ekrem Çayir, "Aşeka, Arapçadan Türkçeye giren 'aşk' kelimesinde türemiş olan 'aşeka' aynı zamanda bir sarmaşık türünün ismidir. Derin bir mevzu olduğundan aşk sözcüğünden türemiş olan 'aşeka' aşkı sembolize eder" dedi.

Şair Ekrem Çayir, Aşeka adlı ilk eserini, yakında İl Halk Kütüphanesinde düzenleyeceği imza günüyle okurlarıyla buluşturacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşeka, Şiir Severlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement