ASKF'den Viranşehir Çıkarması - Son Dakika
Yerel

ASKF'den Viranşehir Çıkarması

ASKF\'den Viranşehir Çıkarması

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'a teşekkür plaketi verdi.

11.10.2013 10:58

ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, Viranşehir Belediyesinin çalışmalarına hayran kaldığını, sadece belediye çalışmaları değil, sosyal çalışmaları da taktirle karşıladığını söyledi.

ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Canbeyli, Mali İşler Sorumlusu Adnan Yükselir bir heyetle Viranşehir Belediyesine gelerek Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'u makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Canbeyli, Viranşehir Belediyesinin takdire değer çalışmalar yaptığını söyledi.

Viranşehir'in 1999 öncesi durumunu da gördüğünü belirten Canbeyli "Keleşabdioğlu, Şıhanlıoğlu dönemlerinde de buraya sık sık gelirdim. Böylesi bir çalışmayı hiçbir zaman görmedim. Viranşehir gerçekten görülmeye değer bir şehir olmuş. Çok başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Sadece belediye çalışmaları değil, ayrıca sosyal ve kültürel alanlarda da güzel işler yapıyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum. Spora ve bizim amatör kulüplerine büyük bir desteğiniz var. Bundan dolayı sizlere teşekkür amaçlı bu plaketi sunuyorum. Gerçekten belediye olarak büyük işler yapıyorsunuz. Sizin yaptığınız çalışmaları urfa belediyesi bile yapamıyor" diye konuştu.

Ardından Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun'a plaket verildi.

Daha sonra bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ise daima spor ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Burun, ilçedeki tüm amatör kulüplere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel ASKF'den Viranşehir Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement