Astımlı Ayça Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Astımlı Ayça Yardım Bekliyor

Astımlı Ayça Yardım Bekliyor

Soma Naciye Evren İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Ayça Aksoy (9) günden güne ilerleyen astım rahatsızlığı nedeniyle zor günler yaşıyor.

15.01.2014 13:08

Soma Naciye Evren İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Ayça Aksoy (9) günden güne ilerleyen astım rahatsızlığı nedeniyle zor günler yaşıyor. Yeşil kartlı olduğu için ilaç masraflarını karşılamakta zorlanan anne Nuray Mineviz hayırseverlerden destek bekliyor.

Soma'daki hava kirliliği, bir çocuğun ve beraberinde bir ailenin hayatını karartmak üzere. Eşinden ayrılan ve iki kız çocuğunu devletten aldığı yardımlarla büyütmeye çalışan anne Nuray Mineviz 'Kızım Ayça Aksoy, iki yıldır astım rahatsızlığı çekiyor. Sürekli hastaneye gidiyoruz ve oksijen tüpü taktırıyoruz. Yeşil kartlı olduğumuz için ilaç masraflarını kendimiz ödemek zorundayız. Aslında hava kirliliğin olmadığı bir yerde yaşamak istiyoruz ama buna imkanımız yok. Diğer kızım Aylin Aksoy ise yatılı kuran kursunda eğitim görüyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden bizlere yardım etmelerini ve kızımın hayatını kurtarmalarını istiyorum' dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Astımlı Ayça Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement