Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal, rektörlüğe aday olduğunu açıkladı.
Karadal, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, ASÜ'nün geleceğine ve gelişimine katkı sunmak adına nisan ayında yapılacak rektörlük seçimine aday olduğunu söyledi.
Amacının en iyi şekilde ASÜ'yü iyi yerlere getirmek olduğunu aktaran Karadal, şunları kaydetti:
"Temelinin atıldığı günden bugüne, üniversitemizin gelişimine katkıda bulunan akademisyenlerimize, yöneticilerimize ve Aksaray'lı hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu katkıların, üniversitemizi sahip olduğu insan kaynakları potansiyeli ile kendi kendini yönetecek kapasiteye ulaştırdığını düşünüyorum. Bu bağlamda Aksaray'ın dinamiklerini bilen, üniversitenin içinden bir akademisyen olarak ASÜ rektörlüğüne aday olduğumu kamuoyuna açıklıyorum. Sizlerin de katkılarıyla rektörlük seçimlerinin şehrimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum."
Son Dakika › Yerel › Asü'deki Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.