Ataşehir'de Atık Pil Toplayanlar Ödüllendirilecek - Son Dakika
Yerel

Ataşehir'de Atık Pil Toplayanlar Ödüllendirilecek

Ataşehir\'de Atık Pil Toplayanlar Ödüllendirilecek

Ataşehir'de atık pil toplayanlar ödüllendirilecek.

27.07.2013 16:00  Güncelleme: 16:45

Ataşehir Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevre kirliliğinin önlenmesindeki rolüne dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası kısa bir aradan sonra yeniden başlıyor.

Çevre bilincinin yaygınlaştırılması  ve kamu sağlığının korunması anlayışıyla kullanılmış pilleri toplayanların ödüllendirildiği uygulama sayesinde 25 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ilçede 639,62 kilogram atık pil toplandı.

Atık Pilleri Toplama Kampanyası kapsamında atık pil toplama makinesine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde kupon alınacak. Kuponların toplamı belirlenmiş puan değerlerine ulaştığı zaman belirli hediyeler kazanılacak.

Kampanya kapsamında 15 bin atık pil toplayan PSP (Play Station Portable), 5 bin pil toplayan fotoğraf makinası, 2 bin pil toplayan Mp3 çalar, 1500 atık pil toplayan kulaklık, bin pil toplayan flash bellek kazanacak.

Ödüllere talip olanların 6 Eylül'e kadar atık pil toplama makinelerinin yer aldığı Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Migros, Palladium, Optimum, Brandium, Carrefour ve Novada alışveriş merkezlerine gitmeleri gerekiyor. Bu merkezlere yerleştirilen makinelere pillerini atıp karşılığında kuponlarını alanlar, daha sonra bu kuponları Ataşehir Belediyesine getirecek. Hediyeler vatandaştan kuponlar alındıktan sonra tutanak karşılığında teslim edilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ataşehir'de Atık Pil Toplayanlar Ödüllendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement