Aydınlı, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Aydınlı, Aday Adaylığını Açıkladı

Aydınlı, Aday Adaylığını Açıkladı

Merzifon Belediye Başkanı M.Kadri Aydınlı, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

28.10.2013 17:00

Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti Merzifon İlçe Başkanlığı'nda aday adaylığı müracaat belgesini İlçe Başkanı Hasan Çilez'e teslim eden M. Kadri Aydınlı, "Yeniden hizmetkarınız olabilmek için, Merzifon Belediyesi'ndeki başkanlık görevine devam edebilmek için bu hizmetlere sizlerle birlikte yeni hizmetler ekleyebilmek için yeniden talibiz" dedi.

Hayati İncekul'un üzücü bir kaza sonucu vefatı sonrası Temmuz 2006'da üstlendiği başkanlık görevini 2009'daki yerel seçimler sonrası devam ettirdiğini anımsatan Başkan Aydınlı, "Partimizin, teşkilatımızın, delegelerimizin, hemşehrilerimizin desteğiyle 2. kez başkanlık görevine geldiğimizde vaat ettiklerimizin fazlasını icraata dönüştürmek için çalıştık. Parkından, bahçesinden, TOKİ'sinden, havuzundan, suyundan asfaltından,temizliğinden, personelinden, maaşından, bütçesinden, okulundan kültürel faaliyetlerinden kısacası Merzifon'umuzun hizmete ihtiyacı olan tüm konularından, bizzat kendimizi sorumlu tutarak gece gündüz demeden çalıştık. Bizim ustamız bize 'İşimiz hizmet, gücümüz millet' dedi. Biz bu yoldan gittik.Çok şükür Merzifon'umuzu hizmetlerimizle donattık. Tekrar tekrar ifade etmeliyim ki, bu hizmetler, tek başına ben yapmadım. Bu hizmetleri hep beraber yaptık. Partimin, kadınıyla, erkeğiyle, önceki yönetimiyle, sonraki yönetimiyle, başkanıyla, yönetim kurulu üyesi kardeşlerimle, genciyle yaşlısıyla, ayrı ayrı hepsinin desteğini gördüm.Hemşehrilerimin, muhtarıyla, sivil toplu kuruluşlarıyla, esnafıyla, sanayicisiyle, genciyle, yaşlısıyla, çalışanıyla ev hanımıyla yine hepsinin desteğini gördüm. Bunlar çalışmalarımızdaki heves ve heyecanımızı taze tuttu. Belediyemizde personelimiz, meclis üyesi arkadaşlarım ve başkan yardımcılarım, daima çalışmalarımızın birer kahramanı gibi azmettiler. Başarı yokunda böyle ilerledik. Elbette bu esnada milletvekillerimizin ve genel başkan danışmanımızın bir büyük olarak ağabeyimiz Sayın Akif Gülle'nin ufkumuzu açan yaklaşımları bizlerin hizmet heyecanına heyecan kattı" diye konuştu.

"Aday olursam, seçilirsem, şunları yapacağım, şöyle yapacağım diye vaat etmenin vakti geçti" diyen Aydınlı, "Hepiniz ve herkes hizmetlerimizi gördü. Allah'ın izni ile ney yapacağız dediysek zaten fazlası ile yaptık. Meydanı tamamladığımızda dedik ki. Başardık, devamı da var. Evet başardık ve başarılı birçok hizmeti hayata geçirdik. Şimdi de hizmet ettik, ve yeni hizmetler için talibiz diyoruz. Hizmet, bizim ve ekibimizin işi diyoruz. Bizlere bu fırsatı veren Allaha şükrederken, hemşehrilerimize hizmetlerimizi sunarken yanımızda olan ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement