Aydınspor 1923 Tokat'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Tokat'a Hazırlanıyor

Aydınspor 1923 Tokat\'a Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Cumartesi günü oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını Mukan Perinçek stadyumunda sürdürdü.

20.03.2014 15:26

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Cumartesi günü oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını Mukan Perinçek stadyumunda sürdürdü.

Aydınspor 1923 Tokatspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Siyah beyazlı ekip bugünkü antrenmanında ağırlıklı olarak yan top, şut atma ve gol vuruşları üzerinde çalıştı. Mukan Perinçek Stadyumunda yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Savaş katılmazken doktorların bir hafta daha dinlemesi gerektiğini söylediği Seçkin ise bu hafta da riske edilmeyip önümüzdeki haftalarda oynayabileceği ifade edildi. Seçkin, takımdan ayrı düz koşu yaparken sakatlıkları geçen ve hafta başından itibaren takımla çalışmalara başlayan Sefa, Emre İşçiler ve Uğur da takımda yerini aldı ve Tokat maçında oynayabilecekleri belirtildi. Ayrıca orta saha oyuncusu Umut'un bu hafta sarı karat cezalısı olması nedeniyle Tokat maçında yer alamayacağı kaydedildi.

"KAZANMA ARZUMUZ VE OYUN STİLİMİZ İYİ DURUMDA"

Takımda morallaerin yerinde olduğunu vurgulayan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Hafta başından beri Tokat maçının önemini oyuncularımıza anlatıyoruz. İstikrar yakaladık fakat önemli olan bu istikrarı devam ettirmektir. İçerde oynayacağımız maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Çok iyi oynamayı, maçı kazanmayı ve üç puanın önemini oyuncularımızla devamlı konuşuyoruz. Umarım bu devamlı böyle devam eder. Takımımız iki haftadır çok iyi. Hem kazanma arzumuz hem de oyun stilimiz iyi durumda. Öne geçtiğimiz dakikalardan itibaren skor avantajımızı korumalıyız. Daha önceki maçlarda dikkatsizliğimizin kurbanı olduk. Rakibe pozisyon vermede birtakım hatalarımız oldu. Fakat bunları da iki haftadır en aza indirdik. Öne geçip korumasını da biliyoruz. Umarım Tokat maçında da iyi futbol ve iyi mücadeleyle güzel bir galibiyet alırız. Tokat takımının da kalitesini ve iyi oyunculardan kurulu olduğunu biliyoruz. Bizim takımımızda iyi ve genç bir takım. Taraftarımız da destek verirse güzel bir hafta sonu yaşayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Öte yandan Efeler yarın saat 12.00'de Yörük Ali Efe Tesislerinde ter idmanı yaptıktan sonra tesislerde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Tokat'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement