Başkan Alemdar: "Dava Adamı, Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle Anıyoruz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Alemdar: "Dava Adamı, Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle Anıyoruz"

Başkan Alemdar: "Dava Adamı, Aliya İzzetbegoviç\'i Rahmetle Anıyoruz"
19.10.2015 18:05

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’i vefatının 12. yılında rahmet, minnet ve özlemle andıklarını söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'i vefatının 12. yılında rahmet, minnet ve özlemle andıklarını söyledi.

Yusuf Alemdar, merhum Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in hayatını davasına adadığını dile getirerek, "Herkes onu haklı davasında samimi, vakarlı, kararlı ve bilge bir kişi olarak tanıdı. Tüm zulümlere ve baskılara inat halkına bağımsız bir devlet bıraktı. Liderliğiyle, fikirleriyle herkese tesir etti ve kendisine hayran bıraktı" diye konuştu.

Başkan Alemdar, Aliya İzzetbegoviç'in; halkı için her zaman dik duran, sesini de sözünü de en yüksek perdeden dünyaya haykıran bir lider olduğunu ifade ederek; Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i bugün bir kez daha rahmetle yad ettiklerini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alemdar: 'Dava Adamı, Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle Anıyoruz' - Son Dakika


Advertisement