Başkan Ali Toltar Berat Kandilini Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ali Toltar Berat Kandilini Kutladı

Başkan Ali Toltar Berat Kandilini Kutladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Dilovası halkının ve tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.

01.06.2015 12:31

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Dilovası halkının ve tüm İslam aleminin mübarek kandilini kutladı.

Başkan Toltar, yavaş yavaş 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına yaklaştıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Öncelikle tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Dilovası halkımızın içinde bulunduğumuz üç ayların özel günlerinden birisi olan Mübarek Berat Kandili'ni tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğe vesile olmasını ayrıca, dünyanın çeşitli coğrafyalarında yaşanan zulmün sona ermesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Her kandilde olduğu gibi bu gece de Allah'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, duaların kabul edildiği bir gecedir. Millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu gece dua etmenin huzurunu yaşarken, Ramazan ayının yaklaştığını bilmenin eşsiz heyecanını yaşıyoruz. " - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ali Toltar Berat Kandilini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement