Başkan Demirtaş'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirtaş'a Yoğun İlgi

Başkan Demirtaş\'a Yoğun İlgi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Fatih Mahallesi’nde meclis üyesi Ali Anıl’ın düzenlediği toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

27.02.2014 18:41

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Fatih Mahallesi'nde meclis üyesi Ali Anıl'ın düzenlediği toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yoğun katılımın yaşandığı ziyarette Fatih Mahallesi sakinleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı davul-zurna eşliğinde karşıladı. Katılımdan oldukça memnun olan Başkan Demirtaş, konuşmasını bir evin 2. katına çıkarak balkondan yaptı. Başkan Demirtaş, "Biz de Fatih Mahallemizden ve tüm mahallelerimizden gurur duyuyoruz. Bizi böyle coşkulu karşıladığınız için buradaki herkese teşekkür ediyorum. Ben 59 yaşındayım. Bu birliktelikten, bu sevgiden ve bu yürekten gelen sevgi karşısında çok duygulandım" dedi.

Her gittiği ortamda büyük coşku ile karşılaştığını ifade eden Başkan Demirtaş, "Damlalar aynı yere düşer ise mermeri bile deler. Siz öyle bir damla oluşturuyorsunuz ki bu kuvvet karşında aşılmayacak ulaşılmayacak hiç bir hedef yok. Her gittiğim yerde bu coşkuyu görüyor ve büyük gurur yaşıyorum. Ben eminim ki geride hoş sedalar bırakıyoruz. Doğru, dürüst hizmet yapanları onurlandıran sizlersiniz. Sizlerdeki bu enerji, bu sevgi bizim çalışma ve hizmet aşkımızı 5 kat daha artırıyor. Biz bu hedefe ulaşacağız. Çalışacağız, başaracağız ve kazanacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirtaş'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement