Başkan Dinç İftar Yemeği Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dinç İftar Yemeği Dağıttı

Başkan Dinç İftar Yemeği Dağıttı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, vatandaşlarla bir araya gelerek onların iftar sevincine ortak oldu.

31.05.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, vatandaşlarla bir araya gelerek onların iftar sevincine ortak oldu. Geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yüzlerce kişiyi aynı iftar sofrasında buluşturan Başkan Dinç, kazanların başına geçti ve vatandaşlara yemek dağıttı.

Şehrin iki farklı noktasında kurulan iftar çadırlarını ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, kurulan masalarda iftar saatini bekleyen vatandaşları selamlayarak onlarla sohbet etti. Kolları sıvayarak kazanların başına geçen Dinç, vatandaşlara kendi elleri ile yemek dağıttı. İftar vaktinin yaklaşması ile sıraya giren yüzlerce kişi, iftar yemeğini Başkan Dinç'in elinden aldı.

Tabldotlara tek tek yemek dolduran Dinç, 7'den 70'e herkesi buluşturan iftar sofralarının birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirterek Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlar ile paylaşmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Dinç, "Hizmetin şekli önemli değil, biz hizmet için her yerdeyiz. Önemli olan Çankırı'ya yatırım ve Çankırı halkına hizmet etmektir" dedi.

Dinç, etrafını saran çocuklar ile tek tek ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dinç İftar Yemeği Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement