Başkan Dişli, Demirbey'de Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli, Demirbey'de Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Başkan Dişli, Demirbey\'de Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Demirbey Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

28.07.2015 14:32

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Demirbey Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Demirbey Mahallesi Muhtarı Halim Tatar ile birlikte asfalt çalışmalarını gezerek kahvehanede mahalle halkıyla sohbet etti. Mahalle Muhtarı Halim Tatar, Başkan Dişli'ye mahallelerinde başlattığı asfaltlama çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Mahallemizde yıllardır çözülemeyen asfalt sorununu Başkanımız Süleyman Dişli'nin çözdü ve mahallemiz sıcak asfalta kavuştu. Mahalle halkı olarak başkanımıza çok müteşekkiriz" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün asfaltlama çalışmalarına hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Dişli, "Özel İdare'den belediye sınırlarımıza dahil edilen köylerle mahalle sayımız 83'e ulaşmış bulunuyor. Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. İlk etapta mevcut ve belediye sınırlarımıza yeni dahil edilen toplam 28 mahallemizde asfalt çalışma programımız planlanmış bulunuyor. Bugün de ekiplerimiz burada Demirbey Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle halkının yüzünün gülmesi bizi de mutlu ediyor"dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli, Demirbey'de Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement