Başkan Doğan'dan Okul Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Okul Ziyaretleri

Başkan Doğan\'dan Okul Ziyaretleri

Okullara verdiği desteklerle İzmit sınırları içerisindeki pek çok okulun ihtiyaçlarını gideren İzmit Belediye Başkanı Dr.

29.03.2013 12:10

Okullara verdiği desteklerle İzmit sınırları içerisindeki pek çok okulun ihtiyaçlarını gideren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Saraybahçe İlk Öğretim Okulu ve Topçular İlk Öğretim Okulu'nu ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldı.

İzmit Kaymakamı Sabit Kaya,

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar,

Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Ak Parti Topçular Mahalle Temsilcisi Muhittin Bilgiç'in Başkan Doğan'a eşlik ettiği ziyarette yöneticiler okullar hakkında bilgi aldılar.

İlk olarak Saraybahçe İlk Öğretim Okulu'nu ziyaret eden ekibe Okul Müdürü Ayda Aybak okulun sıkıntıları ile ilgili bilgi verdi. Okulun arkasında bulunan bahçenin sorunlar yarattığına dikkat çeken Aybak Başkan Doğan'dan destek istedi.

Bahçe düzenlemesi için elinden gelen desteği vereceğini belirten Doğan "Biz imkanlarımız dahilinde okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Burası en çok destek olduğumuz okullarımızdan biri. Ancak bu okulumuz çok eski tamamen yenilenmesi gerekiyor" dedi.

Saraybahçe İlk Öğretim Okulu'nun ardından Topçular İlk Öğretim Okulu'na giderek incelemelerde bulunan Başkan Doğan öğretmenler odasında öğretmenlerin öneri ve şikayetlerini dinledi. Yer gösterilmesi halinde okula çok amaçlı salon yapma sözü veren Başkan Doğan okul bahçesine İzmit Belediyesi tarafından konan bankların gece olarak kullanılıp kırıldığını öğrendi. Kırılan bankların kısa sürede onarılacağını belirten Doğan vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını ve bu tür olayları emniyete bildirmelerini istedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Okul Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement