Başkan Doğan Köyleri Karış Karış Dolaşıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Köyleri Karış Karış Dolaşıyor

Başkan Doğan Köyleri Karış Karış Dolaşıyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın iki gününde gerçekleştirdiği mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

18.06.2014 09:32

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın iki gününde gerçekleştirdiği mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Her hafta en az üç köyü ziyaret eden Başkan Doğan, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

Son olarak Solaklar, Durhasan, Eseler, Emirhan divanına bağlı Hasanoğlu, Sofuoğlu ve Recepler Köyü'ne ziyarette bulunan Başkan Doğan'a, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Aykut Bozkurt, İbrahim Kılıç, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, İzmit Belediyesi Muhtar Masası Sorumlusu Mehmet Çetin, daire müdürleri ve köy muhtarları eşlik etti.

İzmit Belediyesi'nin önümüzdeki dönem planlamasını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek için sık sık köy ziyaretleri yaptığını ifade eden Başkan Doğan'a vatandaşlar görüş, öneri ve taleplerini ilettiler. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde köylüler, " Başkan Doğan'ı burada görmek çok güzel, biz onu çok seviyoruz. Kendisini köylümüz gibi görüyoruz" diyerek Başkan Doğan'a duydukları sevgiyi dile getirdiler.

Başkan Doğan köy incelemelerin sonrası yaptığı açıklamada,"Köylerimizde yeni dönemde güzel çalışmalar yapacağız. Boş alanların düzenlenmesi, park ve mesire alanlarının düzenlenmesi ve muhtarlık hizmet binaların düzenlenmesi, köylerdeki okullarımızın çok amaçlı salonların yapılması, köy çeşmelerin düzenlemesi şeklinde çalışmalarımız var köylerimizde kapalı duraklara ihtiyaç var bununla ilgili Büyükşehir Belediyemizle görüşeceğiz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "Köylerimizin tabi ki eksiklikleri var ama eskiye nazaran köylerimiz şuan daha iyi durumda. Fakat hedefimiz Avrupa'daki köylerden daha güzel hale getirmek. Bunun için Büyük şehir Belediyemiz biryandan İzmit Belediyemiz bir yandan harıl harıl çalışıyoruz" diyerek inceleme gezisini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Köyleri Karış Karış Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement