Başkan Edebali Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Edebali Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Edebali Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, muhtarlarla koordineli çalışarak ‘yeni Yıldırım’ hedefine birlikte yürüyeceklerini söyledi.

29.08.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, muhtarlarla koordineli çalışarak 'yeni Yıldırım' hedefine birlikte yürüyeceklerini söyledi.

Katılımcı yönetim anlayışı ile belediyecilik hizmetlerine yenilikçi bir sistem getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, '5. olağan muhtarlar toplantısında ilçedeki 69 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, belediye bürokratları ve muhtarlar katıldı. Toplumun nabzını ölçen belediyecilik anlayışı gereği muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ı 'ideal şehir' kavramına bir adım daha yaklaştırmak adına yerel yönetimin vatandaşa en yakın tarafı olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz" diye konuştu.

Yıldırım'ın hak ettiği konumuna gelmesinin 'ortak akıl' ile mümkün olacağını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun bütün kesimleriyle yakın temas halindeyiz. Yıldırım'ı yaşanabilir şehir yapmak, ilçe sakinlerimizi mutlu edebilmek için toplumun her kesimi ile ortak hareket ediyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımızın ortaya koyacakları çalışmalar önemli bir rol oynuyor" şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediyesi'nin mahalle muhtarları ile iyi bir uyum içinde olduğunun altını çizen Başkan Edebali, "Verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Mahallelerin meselelerinin çözümünde bize yol gösterici oluyorsunuz. Bundan sonra da birlikte el ele vererek hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Edebali, "Yıldırım'a çağ atlatacak dönüşüme başladık. Dönüşümü Yıldırım'ın genelinde gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumsal zenginliğimizi ortaya çıkaracak, şehrimizin çehresini değiştirecek dönüşüm projemizle Yıldırım'a çağ atlatacağız" dedi.

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu ise Edebali'nin her zaman kendilerine destek verdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede bulunan 69 mahallede hayata geçirilen ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında sunum yaptı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Edebali Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement