Başkan Eser, Kadın Konukevinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Eser, Kadın Konukevinde İncelemelerde Bulundu

15.06.2015 15:27

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçedeki Kadın Konukevinde incelemelerde bulundu.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçedeki Kadın Konukevinde incelemelerde bulundu.

Darende Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ve Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfınca yapılan Kadın Konukevinde kadınlarla bir araya gelen Eser, konukevinin sosyal etkinliklere açık bir merkez olduğunu belirtti.

Eser, Kadın Konukevinin kırsaldaki mahallelerden ilçeye alışveriş, tedavi, muayene ve değişik ihtiyaçları için gelen kadınların dinlenebildiği, bebekleriyle ilgilenildiği bir merkez olmasının yanı sıra, ilçede ikamet eden hanımların da toplantılarını yapabildiği, eğitim faaliyetlerini yürüttüğü bir mekan olduğunu vurguladı.

Konukevinde çeşitli kurslar da açılacağına değinen Eser, "Bu kurslara devam eden kadınlar, ev ekonomilerine küçük katkılar sağlayabilir" ifadesini kullandı.

Eser, yaklaşan ramazan ayına dikkat çekerek kadınların konukevinde mukabele ve dini eğitim programı düzenlemesi için İlçe Müftülüğü ile görüştüklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Eser, Kadın Konukevinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika


Advertisement