Başkan Fadıloğlu'ndan Engelli Vatandaşlara Süpriz - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu'ndan Engelli Vatandaşlara Süpriz

Başkan Fadıloğlu\'ndan Engelli Vatandaşlara Süpriz

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iki ayrı engelli vatandaşı evlerinde ziyaret edip sürpriz yaparak, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

28.04.2014 12:16

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iki ayrı engelli vatandaşı evlerinde ziyaret edip sürpriz yaparak, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Fadıloğlu, "Hükümet politikasının yanı sıra belediye hizmetleri olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz" dedi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kaya Önü Mahallesinde ikamet eden ve bir yaşında çocuk felci geçirerek engelli kalan 39 yaşındaki Yasin Arslan'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre Yasin Arslan ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Arslan'a takdim etti. Arslan tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin içinde attı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten engelli Yasin Arslan, "Daha önce normal bir tekerlekli sandalyem vardı onunla da bir yere doğru dürüst gidip gelemiyordum. Gün boyu evin içerisinde oturuyordum dışarıya çıkamıyordum. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sesimizi duydu ve bugün bize sürpriz yapıp, evimizde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Artık bundan sonra akülü tekerlekli sandalyem ile evden dışarı çıkıp, günün sıkıntı ve stresini gezerek atabileceğim. Allah Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan razı olsun" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Yasin kardeşimiz 1 yaşındayken, çocuk felci geçirmesi neticesinde engelli olmuş. Allah devletimize zeval vermesin. Yasin kardeşimiz yaşantısını sürdürmek adına devletimiz maaş bağlamış durumda. Fakat onun hayata tutunabilmesi adına, en azından kendi ihtiyacını görebilmesi adına dışarıya gidip gelmesi gerekiyordu. Şehitkamil Belediyesi olarak bizde kendisinden haberdar olduk. Gıda Bankamıza müracaat edilince, bizde kendisine akülü tekerlekli sandalyesini getirdik ve hediye ettik. İnşallah Yasin kardeşimizin yaşamını kolaylaştırabilirsek biz de mutlu oluruz. Hükümet politikasının yanı sıra belediye hizmetleri olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Yasin kardeşimize de tekrar geçmiş olsun dileklerimde bulunuyorum ve inşallah yaşantısını bundan sonra daha rahat bir şekilde geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu daha sonra, bir trafik kazası sonucu engelli kalan 49 yaşındaki Bekir Korkmaz'ı Merve Şehir Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Bir süre aile ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi Bekir Korkmaza teslim ederek, tekerlekli sandalyenin kullanımı hakkında Korkmaz'a bilgiler verdi. Bir süre daha Korkmaz ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu evden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu'ndan Engelli Vatandaşlara Süpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement