Başkan Gümrükçüoğlu İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor. - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

29.09.2013 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gümrükçüoğlu, Akçaabat İlçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Doğduğu ve 7 yaşına kadar yaşadığı Akçaabat'a giden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ziyaretlerine bir berber dükkanında traş olarak başladı, daha sonra Akçaabatlılarla birlikte çay içip sohbet etti. İmkanları ölçüsünde ilçe ve belediyelerine katkı sunmaya gayret gösterdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, doğup büyüdüğü Akçaabat'ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Meclis üyesi Necati Armutçu ile birlikte Akçaabat Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Gümrükçüoğlu, partililerle bir araya geldi.

Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Başkan Gümrükçüoğlu'nun ziyaretinden mutluluk duyduklarını kaydederek şöyle konuştu: "Şimdiye kadar hangi konuda olursa olsun hangi sıkıntımızı iletmişsek Başkan, elinden gelen yardımı azami şekilde gösterdi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Akçaabatlılar olarak Başkan'ımızın yanındayız."

Akçaabat'ın bütün insanları ile birlikte çok mücadeleci bir ilçe olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, şunları söyledi: "Bu siyasete yansımış. Burada sizleri birlik ve beraberlik içerisinde görmek takdir edilecek bir olay. Hepiniz bizim gözümüzde çok kıymetlisiniz. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde Akçaabat'ımıza katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Her zaman sizlere layık olmaya çalışıyoruz."

Gümrükçüoğlu, beraberindeki Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile birlikte Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy'u ziyaret etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement