Başkan Toçoğlu'ndan Evrenköy'e Kanalizasyon Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu'ndan Evrenköy'e Kanalizasyon Müjdesi

Başkan Toçoğlu\'ndan Evrenköy\'e Kanalizasyon Müjdesi

Yeni dönem projelerinde ilçelerde altyapı ve kanalizasyon yatırımlarına ağırlık vereceğini kısa süre önce açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, köylerde de benzer çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi.

27.03.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni dönem projelerinde ilçelerde altyapı ve kanalizasyon yatırımlarına ağırlık vereceğini kısa süre önce açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, köylerde de benzer çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi. Toçoğlu, " Evrenköy'de var olan su aboneliği sorunu, altyapı ve kanalizasyon sorununu inşallah en kısa zamanda çözeceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Karakamış ve Evrenköy'de vatandaşlarla buluşan Başkan Toçoğlu yeni müjdeler verdi. Büyükşehir'in güçlü hizmet elinin tüm Sakarya'ya ulaşacağının altını çizen Başkan Toçoğlu, altyapı sorunlarıyla ilgili sıkıntıların giderileceğini kaydederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her köşesine hizmet edeceğiz. Büyükşehir'in güçlü hizmet eli tüm Sakarya'yı kuşatacak. Bu noktada altyapı sorunu olan bölgelerimize öncelik vererek bir plan dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Evrenköy'de var olan su aboneliği sorunu, altyapı ve kanalizasyon sorununu inşallah en kısa zamanda çözeceğiz. Kanalizasyon sorununu hızlı bir şekilde çözdükten sonra asfaltı da yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu'ndan Evrenköy'e Kanalizasyon Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement