Başkan Toçoğlu Taraklı'da - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Taraklı'da

Başkan Toçoğlu Taraklı\'da

Taraklı Hıdırlık Şenliği ve Yerel Kültür Derneği Taraklı Şubesi'nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri şehrimizde yaşanıyor."

01.07.2013 15:53

Taraklı Hıdırlık Şenliği ve Yerel Kültür Derneği Taraklı Şubesi'nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri şehrimizde yaşanıyor. Her yaştan ve her milletten vatandaşımız aynı sofralarda buluşuyor, aynı dertle dertleniyor. Biz güzel Sakarya'mıza bu yüzden 'Kardeşlik Coğrafyası' diyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu yıl 18'incisi düzenlenen Taraklı Geleneksel Hıdırlık Pilavı etkinlikleri ve Yerel Kültür Derneği Taraklı Şubesi'nin açılışına katıldı. Hıdırlık Tepesi'nde vatandaşlarla buluşarak onlarla sohbet eden Başkan Toçoğlu daha sonra Taraklı merkezde yöresel halk oyunu gösterisini izledi ve Yerel Kültür Derneği'nin açılış kurdelesini kesti. Başkan Toçoğlu'na Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz, Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Yerel Kültür Derneği Başkanı Özgür Aygün ve vatandaşlar eşlik etti.

Her fırsatta ilçelere giderek vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, şehir aidiyetinin oluşturulmasına yönelik anlamlı çalışmalarından dolayı Yerel Kültür Derneği'ni tebrik etti. Toçoğlu, "Birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri şehrimizde yaşanıyor. Her yaştan ve her milletten vatandaşımız aynı sofralarda buluşuyor, aynı dertle dertleniyor. Biz güzel Sakarya'mıza bu yüzden 'Kardeşlik Coğrafyası' diyoruz. Yerel Kültür Derneği Taraklı Şubesi hayırlı olsun. Şehir aidiyetinin oluşturulmasına yönelik anlamlı çalışmalara imza atan derneğimizi tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize katkı sağlayan tüm çalışmalara elimizden gelen tüm desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Başkan Zeki Toçoğlu'nun Taraklı'ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Özkaraman, "İlçemizde en önemli cadde olan Ankara Caddesi'nin asfaltlanmasından dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Taraklı ilçemiz de Büyükşehir hudutlarına giriyor. Büyükşehir Belediyesi ilçemizde güzel çalışmalara imza atacaktır." diye konuştu.

Yerel Kültür Derneği Başkanı Özgür Aygün ise Sakarya'nın gelişimine katkı sağlamak için çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, "Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi bizlere her zaman destek verdi. Sayın Başkanımızın yakın ilgisi ve şehrimiz için yaptığı çalışmalar bize şevk veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Dernek olarak Sakarya'mız için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Taraklı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement