Başkan Torun Kadir Gecesi'ni Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun Kadir Gecesi'ni Kutladı

Başkan Torun Kadir Gecesi\'ni Kutladı

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Kadir Gecesi'nin Yüce Allah tarafından değerli kılınan bir gece olduğunu söyledi.

03.08.2013 03:40  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Kadir Gecesi'nin Yüce Allah tarafından değerli kılınan bir gece olduğunu söyledi.

Başkan Torun, Kadir Gecesi ile ilgili yayınladığı mesajda, "Dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece biz insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır" dedi.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin kıymetini bilmek ve gecenin ruhuna uygun davranışlarda bulunmak gerektiğine belirten Başkan Torun, ""Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne de ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, insanlık için de sıkıntıların son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu gecede, tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin huzuru ve sıkıntılardan kurtulması için de dua edelim. Bu duygularla, tüm hemşehrilerimin kandilini kutluyor, şehrimiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun Kadir Gecesi'ni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement