Başkan Uysal Bayındır Mahallesi'ndeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Bayındır Mahallesi'ndeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Uysal Bayındır Mahallesi\'ndeki Çalışmaları İnceledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarını denetledi.

16.03.2015 15:29

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarını denetledi.

Doğalgaz ve elektrik gibi altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerin yol ve kaldırımlarını yenileyen Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bayındır Mahallesi'ne yoğunlaştı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bayındır Mahallesi'nde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yanı sıra kullanıma bağlı bozulmalar yaşanan yolları freze makinesi ile kazıyıp yeniden sıcak asfaltla kaplıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bayındır Mahallemiz'de doğalgaz çalışması tamamlandı. Daha sonra ekiplerimiz çalışmalara başladı. Maliyeti ve vatandaşın kullanım kolaylığı nedeniyle kaldırımları da asfaltla kaplayıp, boyamasını gerçekleştiriyoruz. Bizim için aslolan vatandaşlarımızın mutluluğu ve hizmetten duyduğu memnuniyettir" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal çalışmaları, Başkan Yardımcısı Erol İşbilen, Fen İşleri Müdürü Arif Kuş ve Bayındır Mahalle Muhtarı Hasan Zorlu ile birlikte inceledi. Bayındır Mahallesi'nde, çalışmalar kapsamında yaklaşık 9 bin ton sıcak asfalt kullanılarak 3.500 metre yol ve 3273 metre kaldırım yapıldı. Aynı zamanda kaldırımları boyanan Bayındır Mahallesi'nde ayrıca 3500 metrekare kilitli taş ve 7200 metretül bordür çalışması da yapıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Bayındır Mahallesi'ndeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement