Başkan Yemenici 2014 Turizm Yılından Memnun - Son Dakika
Yerel

Başkan Yemenici 2014 Turizm Yılından Memnun

Başkan Yemenici 2014 Turizm Yılından Memnun

Akçakoca Belediye Başkanı 2014 yılı turizm sezonunda çok kalabalık olmasının tanıtım olduğunu açıkladı.

30.09.2014 12:58

Akçakoca Belediye Başkanı 2014 yılı turizm sezonunda çok kalabalık olmasının tanıtım olduğunu açıkladı. Başkan Cüneyt Yemenici yaptığı açıklamada "'Çok sık televizyon ve radyo programına çıktık, vatandaşı Akçakoca'ya davet ettik, karşılığını aldık" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kendisini makamında ziyaret eden Saadet Partisi yeni ilçe Başkanı Mustafa Zorlu ve partinin yeni yönetim kurulu üyeleriyle ilçe gündemini değerlendirdi. Birçok farklı konuda değerlendirmeler yapan Başkan Yemenici, geride bırakılan turizm sezonunun başarılı bir sezon olduğunu söylerken, bu başarının altında yatan temel etkenin kendisinin ulusal radyo ve televizyon programlarına çıkmak olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Yemenici "Bu yıl turizm sezonu çok iyi geçti. Çınar Caddesi'ndeki esnaflarımızdan tutun da pansiyonlardan ve otellerden edindiğim izlenimlerden söylüyorum. Bunu da ulusal basına çok sık çıkmamıza bağlıyorum. Bir çok programa çıktık. O programlarda sürekli olarak vatandaşları Akçakoca'ya davet ettik. Bunun karşılığını, yanıtını aldığımızı düşünüyorum. Ramazan, Temmuz'a denk gelmesine rağmen çok ciddi bir memnuniyet vardı. Özellikle Emniyet'ten aldığım raporlara göre 120 bin araç hareketi olmuş Mobese'den yapılan sayıma göre. 120 Bin çok ciddi bir rakam" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yemenici 2014 Turizm Yılından Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement