Başkan Zenbilci'den Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Zenbilci'den Bayram Ziyareti

Başkan Zenbilci\'den Bayram Ziyareti

Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci, uzun bayram tatili nedeniyle Arife günü Sarıçam esnafını tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

14.10.2013 12:01  Güncelleme: 12:28

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, uzun bayram tatili nedeniyle Arife günü Sarıçam esnafını tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Zenbilci, Buruk Mezarlığı kavşağından başladığı bayram ziyaretine esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Zenbilci, tüm esnafın bayramlarını tebrik ederken de zaman zaman hal ve hatırlarını sordu ve kısa sohbetler yaptı. Bazı vatandaşların da sorunlarına ilişkin bilgi alan Zenbilci, ilgili birim amirlerine not alarak sorunlarla ilgileneceğini söyledi.

Bayram tatilinin uzun sürmesi nedeniyle bayram ziyaretini Arife günü gerçekleştiren Zenbilci, "Bu bayramda kaza ve afetlerden uzak. Huzur ve mutluluk içinde barış içinde geçirmemizi temenni ediyorum. Bayramın birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize hizmet etmesini yüce rabbime dua ediyorum" dedi.

Başkan Zenbilci'nin bayram ziyaretine başkan yardımcıları Mustafa Kocabıyık, Mustafa Kocadurmuş, birim müdürleri, AK Parti Sarıçam İlçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zenbilci'den Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement