Bayburt Belediyesi'nden Yoğun Çalışma Temposu - Son Dakika
Yerel

Bayburt Belediyesi'nden Yoğun Çalışma Temposu

Bayburt Belediyesi\'nden Yoğun Çalışma Temposu

Yoğun bir çalışma temposuna giren Bayburt Belediyesi, Bayburt'un dört bir tarafında faaliyetlerini sürdürüyor.

26.04.2013 12:44

Yoğun bir çalışma temposuna giren Bayburt Belediyesi, Bayburt'un dört bir tarafında faaliyetlerini sürdürüyor.

Bayburt'un birçok noktasında çalışmalarını yoğunlaştıran Bayburt Belediyesi, bir taraftan yeni çalışmalara imza atarken bir taraftan da kentin çehresini değiştirecek üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaların yoğunluk kazandığı Şair Zihni Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkı'nda titiz bir çalışmayla faaliyetlerini sürdüren Bayburt Belediyesi, her geçen gün artan çocuk parklarına bir yenisini daha ekliyor. Vatandaşların dinlenebilmeleri ve rahat vakit geçirebilmeleri için en çok tercih ettiği mekan olan Kent Ormanı'nda çocukları da unutmayan belediye, onlar için park yapımına başladı.

Çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam edilen Yeni Şehir Parkı'nı da elden geçiren Bayburt Belediyesi, yaya ve araçların daha rahat giriş çıkışlarını sağlamak, yeni sosyal ve sportif aktivite alanları oluşturmak amacıyla hafriyat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yine aynı bölgede Tedaş personeli ile birlikte elektrik direklerinde yer değişikliği yapan belediye, Masal Parkı'nı ışıklandırmak için de kolları sıvadı.

Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkı'nda bu çalışmalar devam ederken şehir merkezini de göz ardı etmeyen Bayburt Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek üst yapı çalışmalarını aynı anda birçok nokta da gerçekleştiriyor. Pönserek Caddesi'ndeki orta refüjde havuz ve çiçeklik çalışmalarında son noktaya gelen belediye, Muhsin Yazıcıoğlu Parkında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce hiç el atılmayan bazı mahalle aralarında kaldırım ve yol çalışmalarını aksatmadan devam eden fenişleri ekipleri, Tuzcuzade Mahallesi'nde yeni kaldırım ve parke çalışması gerçekleştirdi. Yine bir benzer çalışma da Zahit Mahallesi'nde de gerçekleşirken Şeyhhayran Mahallesi'nde bulunan Kadife sokakta ıslah çalışması başladı. Eski Hastane Caddesi'nden Bacanaklar Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki deforme olmuş yolu tepeden tırnağa söken fenişleri ekipleri, yolu daha estetik ve kullanışlı bir şekilde hizmete sunmak amacıyla yeniden inşa edecek. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Belediyesi'nden Yoğun Çalışma Temposu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement