Pınar Karşıyaka: 93 Uşak Sportif: 72 - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pınar Karşıyaka: 93 Uşak Sportif: 72

Pınar Karşıyaka: 93 Uşak Sportif: 72
30.04.2014 21:15  Güncelleme: 21:14

Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, sahasında Uşak Sportif'i 93-72 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, sahasında Uşak Sportif'i 93-72 yendi.

Karşılaşmaya etkili başlayan İzmir temsilcisi, maçın ilk 7 dakikasında Dixon ve Diebler ikilisi ile bulduğu 19 sayıyla farkı çift hanelere (22-12) çıkardı. Uşak Sportif, Alper'in pota altından bulduğu basketlerle farkı 4 sayıya kadar kadar indirse de ilk çeyrek 24-18 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

"Kaf-kaf", ikinci çeyreğin ilk 5 dakikasında geliştirdiği hücumlardan sayı üretmekte zorlanınca konuk ekip, maçta ilk kez öne (29-30) geçti. Kalan bölümde toparlanan ve rakibine sadece 2 sayı şansı veren Pınar Karşıyaka, devreye 43-32 önde girdi.

Uşak Sportif, farkı kapatmaya çalışsa da İzmir ekibi, etkili oyununu sürdürüp, üçüncü çeyrek sonunda 19 sayılık farka ulaşarak 73-54'lük skorla periyodu önde bitirdi.

Son çeyrekte Diebler ve Can ile dış atışlarda, Mutlu ve Soner ile hızlı hücumlarla sayı bulan kırmızı yeşilliler, maçın 35. dakikasında farkı 24 sayıya (89-65) çıkardı. Kalan bölümde üstünlüğünü sürdüren Pınar Karşıyaka, maçtan 93-72 galip ayrıldı.

Bu arada, maçın sonunda bir Uşak Sportif taraftarına, maçın hakemlerine küfrettikleri iddiasıyla yasal işlem yapıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pınar Karşıyaka: 93 Uşak Sportif: 72 - Son Dakika


Advertisement